Wilujeng sumping di Chenghua

Pikeun mastikeun standar kualitas pangluhurna, kami ngoperasikeun tilu kamar bersih kalayan mesin otomatis pinuh.

Naha milih kami

Hayu urang gawé bareng pikeun nyiptakeun masa depan anu langkung saé dimana solusi bungkusan kelas pangsaéna pikeun nyayogikeun paménta pasar anu ngembang pesat.

  • Komitmen kami pikeun kapuasan pelanggan sareng standar kaunggulan manufaktur parantos kéngingkeun reputasi sadunya salaku supplier anu dipercaya.

    PAMASTIAN KUALITAS

    Komitmen kami pikeun kapuasan pelanggan sareng standar kaunggulan manufaktur parantos kéngingkeun reputasi sadunya salaku supplier anu dipercaya.

  • Ngarojong urgent orderdailv kaluaran 10000000pcs.

    Pangiriman gancang

    Ngarojong urgent orderdailv kaluaran 10000000pcs.

  • ISO FDA SGS ROSH QS.

    Sertipikat profésional

    ISO FDA SGS ROSH QS.

Populér

Produk urang

Kami ngabagéakeun anjeun nganjang ka pabrik kami sareng ningali operasi kami nyalira.

Spésialisasi dina produksi kantong bungkusan, produk urang diékspor ka sagala rupa penjuru dunya.

saha urang

Dongguan Chenghua Industrial Co., Ltd. mangrupikeun produsén anu mapan sareng langkung ti 10 taun pangalaman dina R&D sareng penjualan produk bungkusan.Perusahaan kami aya di Kota Dongguan caket Guangzhou, legana 10,000 méter pasagi.Pikeun mastikeun standar kualitas pangluhurna, kami ngoperasikeun tilu kamar bersih kalayan mesin otomatis pinuh.

  • ngeunaan
  • brand01 (2)
  • brand02 (2)
  • brand03 (1)
  • brand04 (1)
  • merek05
  • brand03 (2)