Sugeng Rawuh ing Chenghua

Kanggo njamin standar kualitas paling dhuwur, kita ngoperasikake telung kamar resik kanthi mesin otomatis.

KENAPA PILIH KAMI

Ayo kerja bareng kanggo nggawe masa depan sing luwih apik ing ngendi solusi kemasan paling apik ing kelas nyukupi panjaluk pasar sing berkembang kanthi cepet.

  • Komitmen kanggo kepuasan pelanggan lan standar keunggulan manufaktur wis entuk reputasi ing saindenging jagad minangka pemasok sing dipercaya.

    JAMINAN KUALITAS

    Komitmen kanggo kepuasan pelanggan lan standar keunggulan manufaktur wis entuk reputasi ing saindenging jagad minangka pemasok sing dipercaya.

  • Dhukungan urgent orderdailv output 10000000pcs.

    Pangiriman CEPAT

    Dhukungan urgent orderdailv output 10000000pcs.

  • ISO FDA SGS ROSH QS.

    Sertifikat profesional

    ISO FDA SGS ROSH QS.

Popular

Produk kita

We welcome sampeyan kanggo ngunjungi pabrik kita lan ndeleng operasi kita dhewe.

Spesialisasi ing produksi tas kemasan, produk kita diekspor menyang macem-macem negara.

sapa kita

Dongguan Chenghua Industrial Co., Ltd. minangka produsen mapan kanthi pengalaman luwih saka 10 taun ing R&D lan dodolan produk kemasan.Perusahaan kita dumunung ing Kutha Dongguan cedhak Guangzhou, sing jembaré 10.000 meter persegi.Kanggo njamin standar kualitas paling dhuwur, kita ngoperasikake telung kamar resik kanthi mesin otomatis.

  • babagan
  • merek01 (2)
  • merek02 (2)
  • merek03 (1)
  • merek04 (1)
  • merek05
  • merek03 (2)